vrijdag 18 december 2009

Bijna Kerst

Ik wil een ieder die dit leest een heel gelukkig kerstfeest en een heel gezond nieuw jaar toewensen, mogen al jullie wensen uitkomen .
Een gelukkig 2010

Warme kerst groetjes en tot volgend jaar Mia

zaterdag 12 december 2009

De zon

Vandaag gaan mijn DH en ik naar mijn zusje in Almere, ze wil graag leren Kerstkransen maken, ikzelf heb dat jaren geleden van mijn SZ geleert en ik geef het nog elk jaar door aan anderen, ik doe het graag.

De zon schijnt in ons computer kamer en dat is best wel een gezellig gezicht .
Ik hoop dat Piet de weerman geen gelijk krijgt wat betreft het vriezen , is ook niet slecht hoor maar het geeft zo veel ongelukken op de weg en dat vlak voor kerst brrrrrr liever niet .

Allemaal nog een gezellig en zonnig weekend Zonnige groetjes Mia

vrijdag 11 december 2009

Het is alweer vrijdag

Jonge gaat bij jullie de week ook zo snel , nou ik kijk om mij heen knipoog even en de week is alweer voorbij , komt dat omdat we ouder worden of hebben we het zo druk .

Mijn kleinkinderen zijn allevier ziek ik heb ze dan ook al een week niet gezien oorpijn en snotterig , zielighoor .

DH en ik voelen ons opperbest en dat is alleen maar goed, al vindt ik de Qkoorts best wel eng ,hij is zins donderdag nu ook in noord-holland , misschien wel eerder maar dat was nog niet te zien op de kaart van NH woensdag (SBS6)we zien wel.

Mijn schoonmoeder vertelde dat ze misschien zondag kwam samen met mijn schoonzisje en zwager, maar dan moeten zij nog wel even bellen anders zijn we weg , ik heb een zeer onrustige DH hahahaha die zit het liefst achter zijn autostuur.

Nog een prettige dag groetjes Mia

woensdag 9 december 2009

Wat een snert weer

Als ik zo naar buiten kijk wordt ik vanzelf mistroostig bah wat naargeestig , maar ik hoor op de achtergrond een kerst cd gemaakt door DH, en dat geeft toch wel een warm gevoel, heeft iemand van jullie al de boom opgezet , ik wel met let lichtjes , ik moet er wel aan wennen hoor ,en zie mij zelf toch van de week mijn oude vertrouwde lichtjes weer ophangen hahaha ,ja ja over weegschalen gesproken hoe is het er mee.
Warme groetjes van Mia

dinsdag 8 december 2009

Is het dan nu echt gelukt?

Vandaag was ik weer eens aan het proberen en o, schrik ik stond er op , hoop dat ik het nu goed blijf doen .
Vandaag gaan DH en ik naar de Markt in Purmerend Vroeger werd dat de koeien markt genoemd , maar dat was met de gekkekoeien ziekte zo afgelopen wel jammer hoor eeuwen van beestenmarkt in 1 beslissing teniet gedaan , we hebben inmiddels een nieuwe koeien markt maar die is op een industrie terrein , de Baanstede genaamd ,niet meer toegankelijk , voor dagjes mensen alleen nog maar voor de handelaren en boeren, jammer hoor.
Prettige dag nog, groetjes Mia

zondag 6 december 2009

Nog steeds niet

Na lang zoeken kan ik hier uit maar het bericht staat nog steeds niet op mijn blog, ik krijg er zo langzamerhand een punt hoofd van hahahaha,ik zal nog wel even aan moeten modderen , maar goed daar ben ik vrouw voor niet dan ?
Fijne zondag .